Events

You are here

The complete Smans team would like to thank you for the wonderful cooperation during the very successful 2017.
 
We want to wish you all the best during the coming Christmas and New Years period and off course also in the year 2018!
 
Please save the following dates for 2018:
 
5 to 7 June 2018: SMT show Nürnberg
Tickets can be ordered at info@smans.com
 
18 to 20 September 2018: Smans In House Show for SMT/Electronics Assembly Solutions
More details will follow soon.
 
23 to 25 October 2018: Komax In House Show for cable and wire processing solutions in Switzerland
We want to travel with our Benelux customers to Switzerland to visit this great show and to discover together all latest Komax news and solutions. Off course also a nice evening event will be planned.
More details will follow soon.

Ersa videos from Productronica 2017 covering Ersa Powerflow, Ersascope, Versaflow, Versascan and Versaeye...

https://www.youtube.com/user/ersachannel/videos?disable_polymer=1

 

Smans NV automatiseert het manueel solderen bij Bestronics BV Veldhoven door de installatie van de nieuwe Ersa VersaFlow 4/55. Deze nieuwste generatie van de Ersa selectieve soldeermachines is uiterst flexibel en snel door zijn variabele assen in Y en Z en blinkt daarenboven uit door zijn uitmuntende kwaliteit en nauwkeurigheid. De voorbije jaren investeerde Bestronics BV Veldhoven al enorm in de SMD-afdeling met 4 nieuwe Hanwha (Samsung) Pick and Place machines, StorageSolutions, Saki 3D-AOI en Ersa reflow, nu was de THT-afdeling aan de beurt.  “Om kwaliteit en snelheid hand in hand te laten gaan, is dit een zeer belangrijke investering voor ons”, zegt Bestronics. “We hebben geen seconde getwijfeld welke machine het moest worden, Ersa is niet voor niets de markleider in selectieve soldeermachines en dat bewezen ze dan ook tijdens ons bezoek in Wertheim. We zijn uiterst tevreden met al onze investeringen van de laatste jaren en met de zeer professionele rol die Smans NV hierin heeft gespeeld. Nu we gesetteld zijn in ons nieuwe pand (De Run 4545 te Velhoven), kunnen we onze groei verderzetten”.

Smans NV leverde en installeerde een extra Komax volautomaat bij Emco groep in Emmen. Al vele jaren is Smans NV actief bij de Emco groep en het is geweldig te zien hoe een bedrijf door de jaren heen kan groeien. Elke investering die ze doen is wel overwogen, niet alleen qua kost maar ook zeker het waarborgen van hun kwaliteit is een zéér hoge prioriteit. Een lange en goede relatie met klant en leverancier zijn zowel de kernwoorden van de Emco groep als van Smans NV, wij vermoeden dat daarom onze bedrijven reeds vele jaren samenwerken en dit in de toekomst gaan blijven doen.

See for yourself the new SAKI Europe Gmbh inspection & measurement systems at productronica - world's leading trade fair for electronics development and production on booth A2-259  Fot tickets and appointments contact Smans NV! https://lnkd.in/gv5mZni

 

 

Pages

TOP EVENTS

14 November 17 to 17 November 17
30 May 17 to 01 June 17
16 May 17 to 18 May 17